TAJUNTA HAASTATTELU JA GUEST MIX

Moi Jyri! Mitä kuuluu?
Oikein hyvää! Kiirettä on pitänyt studiossa sekä keikoilla. Hyvä syke päällä koko ajan!

Teit aiemmin musiikkia nimellä “Radical Effect”. Mikä sai sinut vaihtamaan aliasta ja mistä tulee nimi TAJUNTA?
Aliaksen vaihdolle syy oli yksinkertaisesti edellisestä ulos kasvaminen. Aikaisemman artistiprojektin parissa olin tehnyt töitä jo useita vuosia, saavuttaen monia pitkäaikaisia unelmiani. Vähitellen tuli kuitenkin sellainen fiilis ettei se enää kuvastanut sitä kuka olen ja mihin olen menossa taiteilijana. Mietin pitkään mikä olisi se kaipaamani ‘next level’ ja vastaukseksi muodostui Tajunta. Nimenä se kertoo paljon siitä mikä mua ihmisenä olemisessa kiehtoo. Taivaalle katsoessa voi itsensä tuntea todella pieneksi, ja miettiessä universumin saloja. Niiden ohella kuitenkin unohtuu helposti kuinka suuri mysteeri on pelkkä ihmismieli ja sen tietoisuus. Tällaisia kosmisia teemoja löytyykin mun useista biiseistä.

IMG_5792

Teit L.T.B.G.Y.lle guest mixin, se sisältää myös sinun tulevan singlen. Onko sinulla jotain tiettyä rutiinia ennenkuin alat tekemään uutta kappaletta?
Ei ole yhtä tiettyä rutiinia millä saisin inspiraation uuteen kappaleeseen. Mä inspiroidun kaikesta mitä näen ja kuulen. Mun musiikin tuottaminen perustuu pitkälti omaan intuitioon sekä yritykseen ja erehdykseen. Se tosin tekee usein mun musiikin tuotantoprosessista melko hitaan. Ideoita syntyy paljon, mutta niitä voittajaidiksiä on ehkä yksi kymmenestä, jos sitäkään.

Tuottamisen, DJ hommien ohella olet myös tapahtumatuottaja. Teet Dr. Muzzkun kanssa maineikasta klubia Jyväskylässä nimeltä “Insomnia”, sielä on nähty mm. Pep & Rash esiintymässä. Onko hankalaa yhdistää nämä kaikki kolme komponenttia yhteen?
Hankalaa ei sinänsä ole yhdistää noita, koska kaikki osa-alueet tukevat toisiansa. Musiikkia tuottamalla pystyn toteuttamaan omaa luovuuttani, Dj:nä esiintymisen kautta pystyn esittämään taidettani ihmisille ja tapahtumatuotannon kautta saan tarvittavaa bisnesperspektiiviä edellä mainittuihin. Vaikeammaksi koen opiskelun, työn ja vapaa-ajan välillä tasapainottelun. Kun intohimosta olen saanut oman yrityksen kautta työn, sumenee sen ja vapaa-ajan väliset rajat nopeasti. Usein havahdun siihen ettei minulla ole käytännössä ollut viikkoon oikeata vapaa aikaa ollenkaan, vaan olen käyttänyt kaiken valveillaoloaikani jollain tavalla työhön liittyen.

11246177_451250078402563_5160422079595180243_n.jpg

Miltä Tajunnan ja Insomnian tulevaisuus tulee näyttämään?
Tulevaisuus näyttää koko ajan vain kiireisemmältä. Rauta on kuumaa ja sitä taotaan. Insomniaan ollaan buukattu kivenkova lineup tälle vuodelle ja se edelleen pyörii joka kuukausi Jyväskylän Club Escapessa. Tuomme myös nyt sen rinnalle uuden ‘Insomnia After Hours’-kesäkonseptin, jossa valtaamme klubin kattoterassin jatkotunnelmissa kesäisen konemusiikin siivittämänä. Suunnitelmissa on laajentua mahdollisesti Jyväskylän ulkopuolellekkin. Musiikkirintamalla alkaa myös tuulla pian, kun pian pääsen julkaisemaan uutta materiaalia!

GUEST MIX:

https://www.facebook.com/djtajunta
https://soundcloud.com/tajunta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.