ALEX MATTSON HAASTATTELU JA GUESTMIX

Moi Aleksi! Mitä kuuluu?
Kuuluu tosi hyvää, paljo mahtavia keikkoja kesällä ja uusia biisejä tekeillä!

Olet noussut nopeasti yhdeksi Suomen lupaavammaksi tuottajaksi/djksi. Mistä Alex Mattson alias sai alkunsa ja mistä sinun ura lähti käyntiin?
Alex Mattson alias sai alkunsa muistaakseni 2013-2014 välissä, muutamii vuosia ku olin himassa tehnyt musaa nii päätin vielä mennä opiskelemaan tuottamista hollantiin, palasin sieltä viime vuonna ja sen jälkeen tehnyt vaan paljo musaa 🙂

Alex-Mattson_1

Ensimmäinen singlesi “UFO Ft. Solamay” on ylittänyt maagisen kultarajan. Se julkaistiin ensimmäisenä Ultra Musicin Youtube-kanavalla. Mitkä on sun fiilikset kyseisestä julkaisusta?
Mul on todella hyvät fiilikset UFOsta! Ollut ihan käsittämätöntä miten voi debyyttisinkku menestyä niin hyvin. Oon tosi tosi fiiliksissä siitä!

Tarkimmat voi kuullu keiltä saat pieniä vaikutteita musiikkiin. Miten yleensä lähdet kasaamaan kappaletta?
Lähen yleensä liikkeelle ihan soittelemalla pianoo, sit jos siitä joku hyvä melodia tulee tehtyä niin jatkan yleensä siitä sit eteenpäin 🙂

Sinun keikka kalenteri näyttää todella hyvältä, olet soittamassa Suomen suurimmilla festareilla kuten Ruisrock ja Weekend Festival. Onko sinun toiveesi nyt toteutunut? Mikä on haaveesi?
Ehdottomasti yks isoimmista haaveista on toteutunut kun pääsee vetää festarikeikkoja. Haave on ehdottomasti se että pystyn jatkamaan tätä niin pitkään kun mahdollista, tietenkin jossain isolla areenalla soittaminen ois kiva.

13043218_1191943270824387_5868722877465772100_n

Weekend Festival on tällä hetkellä suomen merkkitävin konemusiikin keskittyvistä festivaaleista. Mitkä on sun odotukset ja fiilikset siitä että olet soittamassa kyseisillä festareilla?
Ootan weekendii todella todella innoissani, se on ihan varmast yks tän kesän kohokohdista! On tosi nastaa että saan olla mukana niin suomen ku viron lineupissa!

Miltä Alex Mattsonin tulevaisuus näyttää?
Tulevaisuus näyttää hyvältä! Kesällä nyt paljon keikkoja ja uusien biisien tekoo. En malta oottaa että kuulette mitä oon tehnyt! 😉

Teit Let The Bass Get You:lle guest mixin, onko kyseinen miksaus juuri sellainen mitä itse edustat keikoilla?
Se miksaus antaa kyl aika hyvän kuvan millasta mun keikat on, aika paljo eri genrejä.

GUEST MIX:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.