FRESHNSTUFF HAASTATTELU SEKÄ GUEST MIX!

Moi Paavo! Mikä meininki?
Kaikki hyvin, uutta musaa ja muita projekteja on tullut kesän aikana tehtyä hyvää tahtia.

Kuinka sun ura lähti käyntiin?
Olen aina ollut kiinnostunut musiikista laidasta laitaan kuuntelijana, taisin ala-asteella olla yksi harvoista muksuista jolla oli levykaapissa saman verran Iron Maideniä kuin 50 Centiä. Itse musiikin soittaminen alkoi 16 -vuotiaana ja hyvin nopeasti soitin ekan keikan Floorluv -bileissä, siitä ikuisesti kiitollinen Ronylle ja Mikaelille. Ehkä vuosi tämän jälkeen aloin pelleilemään tuottamisen kanssa, ja se on loppujenlopuksi ottanut suuren osan koko artistikuvastani.

Ne jotka seuraa aktiivisesti kotimaista urbaani skeneä tietää kuka olet ja mihin pystyt. Miten esittelisit itsesi uudelle kuuntelijalle?
”Tasteful electronic- & loud rap music” on ollut sanonta jonka taisin kuulla jostain Virgil Ablohin haastattelusta, ja tämä on jäänyt soimaan korviin hyvin kirkkaasti. Tämä kuvaa todella hyvin tyyliäni tuotannon ja keikkojen puolesta. Uudelle kuuntelijalle sanoisin että tule keikalle katsomaan meininki tai laita SoundCloudini shufflelle, musiikki kertoo musiikista enemmän kuin tuhat sanaa.

PromoKuvaltbgy

Soundi on tärkeä osa jos haluaa erottua edukseen musiikkialalla ja sulla on todella uniikki soundi suomen kentille. Miten löysit oman tyylin?
Koska kuuntelen musiikkia hyvin laidasta laitaa, on mulle ennen ollut todella vaikeaa pysyä muotissa ”DJ soittaa vaan yhtä genreä, se on joko tekno tai räppi tai drum & bass tms.” joka suomessa on erittäin vahva. Joten ulkomaalaisten tiskijukkien hommista inspiroutuen aloin sekoittamaan genrerajoa enemmän ja enemmän, ja loppujenlopuksi saattaa keikoillani kuulla Drumcoden tekno biisistä vaihdon 21 Savagen tai Futuren trap biisiin.

Sua vois verrata artistiin nimeltä “Brodinski” jonka musiikki on trapin ja teknon risteytystä. Jos saisit valita yhden artistin kenen kanssa tekisit yhteistyötä kuka se olisi?
Juurikin Brodinski olisi varmasti hyvin korkealla listassa. Muita voisi olla elektronisen musan puolelta Hudson Mohawke, Boys Noize, Jacques Greene ja lista jatkuu loputtomiin. Vokalistien puolelta taas unelmia olisivat Travis Scott, PARTYNEXTDOOR, Kanye, Roy Woods, ja tämäkin lista voisi olla 1000 nimeä pitkä.

Olet myös todella muotitietoinen, mistä olet saanut innostuksen muotiin?
Todella hankala kysymys. Lapsena oli siistiä jos sulla oli siisteimmät skeittikengät, sama on vain siirtynyt eteenpäin. Omalta osalta vaateiden kanssa tykkään lukea suunitelijoiden taustoista ja vaateiden materiiaaleista yms. joten muodista on tullut vain asia josta ”nörtteilen”.

Mikä on tällä hetkellä kuumin merkki mielestäsi?
Virgil Ablohn “Off-White” on mielestäni hyvin iskenyt valtavirtaan, ja on hienoa nähdä brändin kasvu Ablohin ”Pyrex” -projektista lähtien. Toinen henkilökohtainen suosikki tällähetkellä on A$AP Barin ”Vlone” -merkki.

Mitä sun guest mix pitää sisällään?
Kanye Westistä teknoon, ja siitä suomalaisiin tekijöihin kuten Flinchy ja Stick. Odota odottamatonta.

GUEST MIX:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.