“IHAN SEURAAVAKS TILAAN JONKU PIZZAN” FEARSOME HAASTATTELU SEKÄ GUESTMIX

Moi Sami! Mitä kuuluu?
Hyvää.

Mennään heti ajassa taaksepäin, mistä sun ura alkoi?
Joskus 10-11 vuotiaana tuli ihan ensimmäisen kerran tehtyy musiikkia koneella. Ohjelma oli eJay joka ei ihan tuottamiseen soveltunut, ainakaan silloin kun mä sillä tein musiikkia koska koko ohjelma perustu sampleihin mikä oli valmiiksi tehty. Eli playlistiin vaan lisättiin valmiita luuppeja. Vuonna 2008 tutustuin FL Studioon jolla oon siitä asti tähän päivään tuottanut musiikkia.

Mistä tulee nimi ”Fearsome”?
En mä oikeen tiedä… Jotain piti keksii 😀

Miten hardstyle skene on muuttunut suomessa siitä kun itse aloit tekemään musiikkia/soittamaan levyjä?
Joskus 2009 kun aloin tuottaa hardstyleä meitä oli vaan muutama tuottaja ja DJ suomen skenessä, en tiedä uskallanko edes kutsua semmosta skeneksi, mutta anyways tänäpäivänä style on kasvanut suomessa erittäin paljon. Hardstyle bileitä löytyy muutamia joka kuukausi ja isommatkin style artistit on kiinnitetty isoimpien festareiden lineuppeihin. Ja on ollut kyllä hienoa seurata koko skenen kasvua “eturivistä”.

12654359_1268454536514341_6694775861297109581_n

Sut sainattiin X-bone recordsille 2015, mitkä oli fiilikset kun sait ensimmäisen sinkun ulos isolta lafkalta? Entä kun näit Brennan Heartin supportin?
Onhan se hieno fiilis tietty, kun joku lafka huomaa jotain potentiaalia sussa ja sun biiseissä. Ja Brennan Heart ollu omia lemppari tuottajia siitä asti kun styleä aloin itekkin tekemään. En ois koskaan uskonut sitä päivää näkeväni kun yks stylen isoimmista nimistä soittelee mun biisejä hollannin radiossa ja ties missä bileissä ympäri maailmaa.

Kun aloitat tekemään uutta biisiä onko sulla jotain rutiinia ennekuin aloitat työt?
Ei koskaan mitään rutiinia. Uus biisi saattaa alkaa pienon pimputtelulla joka lopuksi alkaa muodostumaan melodiaksi, tai sitten jollain ihan perus soinnulla joka vaan alkaa kasaantumaan luonnostaan. Joka päivä studiossa on erilainen ja joka päivä oppii jotain uutta 🙂

Ikimuistoisin keikka?
Varmaan mun eka keikka, joka oli virossa. Jännitti ihan sikana. Mut keikan loppupuolella jengi tuli tanssimaan lavalle vaikka ei ois saanut mut kukaan ei tehny asialle mitään koska fiilis siellä oli tosi hyvä ja olin bileiden ainoo ulkomaan artisti. Keikan jälkeen jengi pyysi muutamat kuvat ja sain kirjotettua ensimmäiset nimmartikin 🙂 Tosi nostalgiset muistot!

Miltä kotimaisen hardstylen tulevaisuus näyttää?
Ihan hyvältä mun mielestä. Moni mun kaverikaan ei koskaan tykännyt hardsylestä, mut niitä näkyy nykyään joka stylebileissä. Ei roomaakaan päivässä rakennettu 😉

Mitä seuraavaksi?
Ihan seuraavaks tilaan jonku pizzan ku mul on nälkä 😀 adiós!

GUESTMIX:

Linkit:
www.fearsome.fi/
www.facebook.com/FearsomeFI
FearsomeFI
twitter.com/FearsomeFI

Let The Bass Get You:
ltbgy.com/
www.facebook.com/ltbgy/
www.instagram.com/ltbgy/
twitter.com/ltbgy
nooa.ltbgy@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.