HAASTATTELU SEKÄ GUEST MIX SUOMEN BIG ROOM LÄHETTILÄILTÄ, WINNING TEAM!

Winning Team on tällä hetkellä yksi Suomen mielenkiintoisimmista yhtyeistä. Winning Team ei kuitenkaan tuore tapaus, heillä on yhteistä taivalta jo vuodesta 2013. Nyt on ihan pakko myöntää että näin WInning Teamin ensimmäistä kertaa kesällä kun buukkasin heidät Ugglaan, yllätyin todella paljon kuinka kovan keikan ne toimitti!

Winnig Teamillä on tällä hetkellä käynnissä remix-kilpailu, osallistumaan pääset tästä linkistä: WINNING TEAM KILPAILU

14238253_1157003154384397_4224210124303276989_n

Moi Winning Team! Miten on kuluva vuosi mennyt?
Tämä vuosi on mennyt erittäin tiuhaan tahtiin keikoilla ja studiolla. Hyvä fiilis päällä!

Teidän nimi on aika rohkea, Suomeen. Miten syntyi Winning Team ja mistä nimi on syntynyt?
Oltiin kaveriporukka, joka oli tehnyt erilaisia musaprojekteja muissa genreissä yhdessä, ja huomattiin, että kaikki diggas “isosta” konemusasta. Vaikka ison saundin EDM-musaa soitettiin jo yökerhoissa siellä täällä, se ei välittynyt yleisölle niin kovalla energialla kun miten se pitäisi meidän mielestä soittaa. Ruvettiin studion puolella tekemään samoihin aikoihin yhteistä saundia. Nimi Winning Team taas syntyi kaikkien rakastaman Charlie Sheenin legendaarisista letkautuksista. Nimen ei ole tarkoitus olla niinkäään ylimielinen vaan ainoastaan kuvastaa meidän tahtoa tehdä asioita.

Muutama vuosi sitten todella moni teki “big roomia”. Miten te itse olette päätyneet kyseiseen genreen ja vielä päätitte jäädä siihen?
Saundi syntyi aika lailla automaattisesti. Fiilattiin isoa festarisaundia, ja me tehdään aina meidän biisejä keikkakäyttöä varten, joten kun meidän keikat muistuttavat festarityylistä mayhemiä on saundi sen mukaista. Vaikka meidän bändin alkuaikoina big room oli kovassa huudossa me ei olla koskaan tehty trendin takia musiikkia vaan siksi että oikeasti fiilataan kyseisen genren energiaa.

Teitte suomen “Project X” konseptille virallisen anthemin nimeltään “IKU TURSO”. Mikä on Iku Turso?
Meille tuli mieleen Kalevalan mytologiasta tuttu merihirviö Iku Turso, jonka mystisyys ja energia sopi biisin tunnelmaan. Vaikka tavoitteenamme on edetä ulkomaille ei voida työntää syrjään Suomea, ja siihen liittyvää vibaa. Se mikä meille saattaa olla arkipäivää täällä loskan keskellä voi yhtäkkiä olla muissa maissa eksotiikkaa.

Moni tietää millasia on Winning Teamin keikat, lainataan hieman Rony Rexin sanoja “HIKI TAI HIMAAN”. Tämä myös kuvaa teidän keikkoja. Mistä saatte niin hyvän energian keikoillenne?
Energia tulee aika pitkälti rakkaudesta musiikkiin ja meidän porukkaan. Jokaisella keikalla on helppo syttyä kun saa soittaa upeille yleisöille biisejä, joita rakastaa ja fiilaa täysillä. Pyritään näyttää jengille mallia – jos me vedetään täysiä ja hikoillaan, se on sallittua kaikille myös yleisön puolella.

Mikä on ollut teidän ikimuistoisin keikka?
Onnistuneita bileitä on ollut paljon, mutta yhdeksi voi nostaa tämän kesän Weekend Festivalin Pre-Tour bileet Hyvinkäällä Laz Perkinsin kanssa, jossa meininki oli aivan sairas! Mutta uskotaan, että ikimuistoisimmat keikat on vasta edessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuva: Lars Johnson

Mikä on ollut nolointa mitä teille on tapahtunut keikan aikana?
Onhan keikoilla sattunut vaikka ja mitä. On tiputtu lavalta, on pysäytetty väärä soitin ja aiheutettu palohälytyksiä. Mutta varmaan kaikista noloin stoori on kun Oulussa aivan bändin alkuaikoina tehtiin yleisölle “sit-down”. Soitetussa remixissä lifti olikin luultua pidempi, koko yleisö oli kyykyssä, ja lähtö droppiin meni ihan perseelleen. Max yritti huitoa ja huutaa Vesalle, että ei vielä käske jengiä ylös, mutta liian myöhään. Hieman sekavin tuntein jengi nousi, osa pomppimaan ja osa tanssimaan. Vähän aikaa mietittiin, että mitä ihmettä tässä tapahtui, mutta ilta jatkui onnistuneesti sen jälkeen. Kyseisen tapahtuman jälkeen sitä biisiä ei ollakaan keikoilla soitettu.

Mitä seuraavaksi?
Lokakuun puolessa välissä istahdetaan lentokoneeseen nokka kohti Amsterdamia ja ADEa (Amsterdam Dance Event). Ollaan tehty kovasti työtä studiolla ja koottu biisipaketti, jolla halutaan viedä juttuamme eteenpäin kansainvälisille markkinoille. Meillä on jo tässä vaiheessa muutama palaveri sovittu mielenkiintoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joten innolla odotamme mitä reissu tuo tullessaan. Ainakin paljon uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Tavoitteena on, että saadaan paljon uutta materiaalia ulos, niin originaaleja kuin remixejä. Talven ja tulevan kevään aikana keikkaillaan myös tiuhaan ympäri Suomen. Toivottavasti nähdään keikoilla!

GUEST MIX:

Winning Team:
http://www.winningteamofficial.com/
http://www.soundcloud.com/winningteamofficial
http://www.facebook.com/WinningTeamOfficial
http://www.instagram.com/winningteamofficial/

Let The Bass Get You:
ltbgy.com/
http://www.facebook.com/ltbgy/
http://www.instagram.com/ltbgy/
twitter.com/ltbgy
nooa.ltbgy@gmail.com

One Comment Add yours

  1. Pekka Pehkonen says:

    Hienoa!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.