TRIPLE M HAASTATTELU & GUEST MIX!

Pitkästä aikaan kotimaiselta tuottaja/dj:ltä haastattelu sekä guestmix! TRIPLE M on juuri tällä hetkellä hyvässä nosteessa, hänen biisejä on julkaistu yhden maailman tunnetuimman EDM levy-yhtiön Spinnin Recordsin ala levy-yhtiön kautta. Tässä on yksi kotimaisista artisteista joka kannattaa laittaa suurennuslasin alle!

Moi Triple M! Mitä kuuluu?
Moro! Hyvää kuuluu. Just sain kirjoitettua lukiosta niin nyt voi keskittyä musahommiin.

Mennään heti ajassa taakse päin. Kerro vähän miten sun musiikillinen ura sai alkunsa?
Mun musiikillinen ura sai alun jo pienenä kun rupesin reenaan kitaran ja rumpujen soittoa. 16-vuotiaana sain oman läppärin ja latasin siihen heti FL Studion, siitä eteenpäin musiikillinen ura on ollut enemmän EDM-painotteista.

GO!

Olet urasi aikana jo saanut paljon supporttia kansainvälisiltä nimeltä kuten Mike Williams, Tom Swoon, W&W, Yves V sekä Tiesto. Mitkä oli ensimmäiset fiilikset kun näit/kuulit Tieston supporista?
Oli kyllä huikeet fiilikset kun Tiesto soitti mun biisin. Pistin kyseisen biisin linkin Twitterissä Tiestolle, eikä mulla ollut mitään odotuksia että soittais sen, mutta parin viikon päästä biisi soikin Clublifessa.

Kerro hieman miten sait julkaisun Spinnin Recordsin Talent Poolille?
Sain mun ekan julkaisun “2GETHER” Talent Poolille joulukuussa 2016, joka oli mun debyyttisinkku. Pistin biisin marraskuussa 2016 Talent Pooliin ja kohta tulikin sähköpostiin viestiä, että voitaisiin julkaista sun biisi. Talent Pool muuttui ihan viralliseksi Spinnin’ sublabeliksi 2017 lopussa ja tän vuoden alussa julkaistiinkin “Adventures” Samlightin kanssa ihan virallisena releasena.

Sun yhteisbiisi “Adventures” Samlightin kanssa on saanut paljon supporttia spotifyn eri listoilla sekä kansainvälisiltä nimiltä kuten Cash Cash, D.O.D ja monelta muulta. Miten päädyitte tekemään yhteistyötä ja millaista oli työskennellä Samlightin kanssa?
Tapasin Samin 2017-vuoden alussa, kun soitettiin samassa tapahtumassa. Tapahtuman jälkeen lisättiin toisemme Facebookissa kaveriksi ja puhuttiin se vuosi tiiviisti meiän musajutuista. Syksyllä Sami pisti mulle linkillä raa-an idean Adventureksesta ja päätettiin duunaa biisi loppuun yhdessä. Oli kyllä helppo tehdä biisiä yhdessä, kun molempien tyylit sopii hyvin yhteen, ja muutenkin paljon samanlaisia ideoita.

Sulta on jo julkaistu useampi kappale Talent Poolin kautta, onko tiedossa jo jotain suurempaa kuin Talent Pool vaikkapa itse mainlabelin kautta?
Nyt ainakin julkaistaan Talent Poolilla vielä hetki, mutta voi olla, että parin biisin jälkeen avautuu ovet muillekin Spinnin’ sublabeleille. Isoja collabeja on kylläkin tiedossa.

Tuottamisen lisäks sulla on levy-yhtiö nimeltään “Third Dimension”. Mikä sai sut perustamaan levy-yhtiön?
Perustin Third Dimensionin 2017 syksyllä, koska halusin antaa alustan lahjakkaille Future House -lupauksille. Tällä hetkellä Third Dimensionilla julkaistaan vaan Future Housea, mutta tulevaisuudessa varmasti muitakin genrejä. Teen myös graafikon hommia (mm. logoja/levyjen kansia/tapahtumien julisteita) joten oli helppo kehittää brandi, sekä duunata Third Dimensionilla julkaiseville artisteille levynkansia.

Teit LTBGY:lle miksauksen, kerro hieman mitä se pitää sisällään?
Mun LTBGY-mixauksessa on paljon energisiä tuoreita future house bangereita, sekä julkaisematontakin musiikkia. Mixauksessa kuulee myös Third Dimensionilla julkaistuja biisejä.

TRIPLE M

Kuvat: Linus Otsamo

Let The Bass Get You:
HOME | FACEBOOK INSTAGRAM | SOUNDCLOUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.